Citroenmousse

Marcia
Berichten: 20
Lid geworden op: 27 Jan 2010, 22:13
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: januari 2010
Land: Nederland
Locatie: Eindhoven

Citroenmousse

Berichtdoor Marcia » 26 Mar 2007, 15:48

Citroenmousse door Marciabaila

vanaf fase 2
voor 4 beschaafde portietjes of 2 vette

2 eiwitten in een vetvrije, metalen schaal met de mixer op de hoogste stand helemaal stijf kloppen. Koud wegzetten.
1 pakje slagroom (125 a 200 ml; wat je in huis hebt) stijfkloppen, eventueel met een suikervervanger erbij.
Sap van 1 halve a 1 hele (jouw smaak) vers uitgeperste citroen door de slagroom roeren, voorzichtig de eiwitten door dit mengsel spatelen. In schaaltjes verdelen.

Het leek me ook wel een aardig idee om volgende keer wat vanille essence te proberen.

borrimoor
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 Mar 2011, 17:16
Locatie: katwijk

Re: Citroenmousse

Berichtdoor borrimoor » 09 Nov 2013, 18:04

Wat is dit een verrukkelijk toetje!
Dank je wel!

harmonicaatje
Berichten: 819
Lid geworden op: 14 Jun 2010, 17:27
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: opnieuw vanaf 19-08-2013
Land: Nederland
fase: 2
Locatie: tegelen

Re: Citroenmousse

Berichtdoor harmonicaatje » 10 Nov 2013, 19:27

dit ga ik zeker proberen klinkt als een favoriet :D :yeah:

Marjoleine
Berichten: 26
Lid geworden op: 02 Sep 2013, 16:13
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 1-9-2013
Land: Nederland
fase: 2
Locatie: de polder

Re: Citroenmousse

Berichtdoor Marjoleine » 10 Nov 2013, 19:38

O, een soort Haagse Bluf! Dat kan vast met allerlei smaken, heerlijk!


Terug naar “Desserts”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten