Cappuchinnomousse

Lid
Berichten: 71
Lid geworden op: 29 Mei 2007, 16:00

Cappuchinnomousse

Berichtdoor Lid » 26 Mar 2007, 16:16

Cappuchinnomousse door Elvira

2 blaadjes gelatine,50 gr pure suikervrijechocola.1eetl. oploskoffie,zoetstof naar smaak,250 ml slagroom

In kom gelatine in ruim koud water 5 min. weken.Chocolade fijnhakken.
Koffie in 1 eetl kokend water oplossen,gelatine uitknijpen en bij de koffie doen,goed roeren.

Slagroom met zoetstof lobbig kloppen,koffie mengsel erbij doen.
Gehakte chocolade er luchtig door spatelen.

In mooie glazen coupes doen en 1 uur laten opstijven in de koelkast!

Terug naar “Desserts”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast