Barbapappa bavarois

Miranda
Erelid
Berichten: 2824
Lid geworden op: 09 Mar 2007, 15:58
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Locatie: Noord-Holland
Contact:

Barbapappa bavarois

Berichtdoor Miranda » 26 Mar 2007, 16:19

Barbapappa bavarois

500 gram kwark
200 ml slagroom, stijfkloppen
6 blaadjes gelatine, rode voor barbapapa-effect, laten weken in water
beetje heet water voor gelatine op te lossen
óngeveer 75 ml burg siroop, framboos of aardbei
ongeveer 250 ml water
zoetstof naar smaak

Alles door elkaar mixen en op laten stijven Als je het even flink mixt met een mixer, wordt het een luchtig geheel.

Je kunt het ook maken met witte gelatine en bijv sinaasappelsiroop, dan krijg je een heel frisse smaak!

Miranda schreef:Deze kan je ook gebruiken op een bodem van bijv maancake-beslag: voila: taart! :D

Terug naar “Desserts”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast