Romig, fruitig, gelatinetoetje

Almi
Berichten: 155
Lid geworden op: 18 Nov 2010, 20:08
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: week 40 2010
Land: Duitsland
fase: 2

Romig, fruitig, gelatinetoetje

Berichtdoor Almi » 30 Nov 2010, 13:52

1 zakje gelatine puddingpoeder ongezoet (Dr. Oetker)
200 ml slagroom
300 ml water
100 gr (diepvries)fruit (aarbeien, frambozen etc.)
vloeibare zoetstof naar smaak.

Verhit 300 ml water in los het zakje gelatinepoeder er in op (niet laten koken)
Voeg zoetstof na smaak toe.
Laat het iets afkoelen en meng het fruit erdoorheen.
Met diepgevroren fruit wordt de gelatine sneller lobbig.
Klop de slagroom (evt. met zoetstof) met een mixer en roer dit door het iets
lobbig geworden gelatine fruitmengsel.
Verdeel dit over 4 schaaltjes en laat het ong. 5 uur opstijven in de koelkast.
(Met bevroren fruit gaat dit veel sneller)

Smakelijk eten met dit machtig lekkere toetje.

Terug naar “Desserts”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast